Introduction

[English below]

Ik vond het tijd om m’n blog eens nieuw leven in te blazen na hem een aantal jaar niet meer gebruikt te hebben. Ik had hem oorspronkelijk opgericht om een beetje over vanalles te praten en dat ga ik nu ook nog doen, al heb ik nu wel min of meer een aantal meer permanente thema’s waarover je regelmatig posts zal vinden. Deze thema’s zijn onder meer make-up & verzorgingsproducten (meestal budget, maar soms ook high-end), boeken en vegan eten. Dit zijn dan ook mijn favoriete bezigheden.

Ook heb ik besloten om zowel in Nederlands als Engels te bloggen, aangezien ik Engels fijner vind maar misschien lezen sommigen wel graag gewoon in Nederlands. Voor ieder wat wils dus.

Saskia


After having neglected my blog for these past few years, I decided it would be nice to start blogging again, but I decided to do so from a clean slate. I originally set up this blog to take about really anything going on in my life, and I will probably still do that. However, I do have a few subjects/themes that you will find blogposts about regularly. These include makeup and care products (both budget and high-end) as well as books and vegan food. These are also my favorite pastimes.

Furthermore, I decided to blog in both English and Dutch (my native language). I prefer English over Dutch, but I figured some people would be more comfortable reading in Dutch.

Saskia

lifestyle blogs
lifestyle blogs

7 thoughts on “Introduction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s